how to write an essay fast essay writers for hire online writing jobs good topics for persuasive essays Essay writing essay writing uk 

Spitalul din Smeeni, salvat de banii europeni

Postat pe 07 ianuarie 2011 la 11:00

Spitalul de Boli Cronice Smeeni a scapat, ca prin minune, de propunerile de reorganizare, comasare ori transformare in unitate medico-sociala, avansate de responsabilii judeteni ai sistemului sanitar, catre Ministerul Sanatatii, pentru o parte dintre spitalele buzoiene. Aceasta in ciuda faptului ca nici respectiva unitate spitaliceasca nu indeplineste minima conditie necesara – din punctul de vedere al conducerii Directiei de Sanatate Publica – de a functiona, in continuare, in aceeasi formula, respectiv de a asigura linii de garda permanente pe specialitati.
In prezent, Spitalul de Boli Cronice Smeeni functioneaza cu un numar de 45 paturi, dintre care 30 la Sectia de Medicina interna, care este deservita de un medic specialist, si cu 15 la Compartimentul Pediatrie, la care lucreaza tot un medic specialist.
„Misterul” care sta la baza propunerii, avansate de responsabilii Directiei de Sanatate Publica, Institutiei Prefectului si Consiliului Judetean, ca spitalul din Smeeni sa functioneze, in continuare, in aceeasi formula, este ca, din toamna anului trecut, mai precis pe 14 octombrie 2010, acesta este beneficiarul unei finantari europene nerambursabile, in valoare de 4,631 milioane lei (aproximativ 1,1 milioane euro), pentru reabilitarea ambulatoriului de specialitate. Finantarea are loc in baza unui contract care prevede ca, timp de cinci ani de la implementarea proiectului (octombrie 2011), unitatea sa-si pastreze destinatia prezenta.

Mihail TUDOR

1 Comments For This Post

  1. Adrian Says:

    Stai c anu am inteles….”Zmeieni”, sau “Smieni? Sau Smeeni? :))

Leave a Reply


VizualizariArhiva

grinMeda.ro - Design Web, Hosting Web, Logo Design