how to write an essay fast essay writers for hire online writing jobs good topics for persuasive essays Essay writing essay writing uk 

Categorizat | Social

Desi recuzat, Leontin Dragulescu va judeca in continuare dosarul Sercaianu

Postat pe 19 decembrie 2013 la 05:20

masina-sercaianu-624x432Leontin Dragulescu va judeca in continuare procesul primarului Valerica Sercaianu. La termenul din 3 decembrie, celălalt inculpat în dosarul Sercaianu, Claudiu Nițu, a depus o cerere de recuzare. Cererea i-a fost respinsă, pe motiv că nu există motive temeinice pentru schimbarea judecătorului. In acest fel, la termenul stabilit pentru 21 ianuarie, judecatorul Leontin Drăgulescu va conduce ședința de judecată în calitate de președinte.

De asemenea, Claudiu Nițu a obținut prelungirea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 30 de zile. Potrivit declaratiilor lui Claudiu Nitu, a recuzat judecatorul din cauza ca la termenul de pe 22 octombrie, declarațiile martorilor nu ar fi fost redactate întocmai.

“Nu este corect ce mi se intampla. Am intrat in aceasta poveste absolut uluitor. Nu pot sa inteleg, m-am trezit lovit in spate iar acum sunt cercetat si risc sa imi pierd serviciul pentru ca nu mi se prelungeste dreptul de a conduce. In ce tara traim? Cum este posibil ca un primar beat sa se urce la volan si sa omoare o copila si sa aiba dreptul in continuare sa poata conduce, iar eu sa fiu nevoit tot timpul sa prelungesc dovada care imi da dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice?”, se intreba Claudiu Nitu la termenul trecut cand a recuzat si judecatorul.

Leave a Reply


VizualizariArhiva

grinMeda.ro - Design Web, Hosting Web, Logo Design