Cislau21Pentru ca vremea s-a incalzit, a inceput si sezonul excursiilor. Judetul Buzau ofera o multitudine de destinatii ideale pentru petrecerea timpului liber, iar una dintre ele este chiar comuna Cislau. Iata aici cinci argumente pentru a alege Cislaul pentru petrecerea unei vacante:

  • Amplasarea geografica minunata
  • Locuitorii Cislaului sunt ospitalieri, talentati si prietenosi
  • Zona cuprinde ape curgatoare, dealuri line, paduri de foioase si conifere, lacuri, indicatoare si poteci marcate care vin in ajutorul fotografilor, biciclistilor sau drumetilor
  • Monumente istorice
  • Cislaul si imprejurimile sale pot fi vizitate pe tot parcursul anului

Departe de a fi o destinatie obisnuita pentru vacanta, Cislaul continua sa fascineze si sa atraga turisti din toate colturile tarii, atat prin peisajele de o frumusete coplesitoare, cat si bogatei sale istorii. Farmecul vechilor vestigii ale trecutului peste care trecerea timpului si-a lasat necrutatoare ampreta, te va intampina cu glorioasele legende de vitejie, lupta si dragoste. Daca te afli in cautarea unui loc de vacanta ideal pentru excursii turistice montane, Cislaul este destinatia perfecta. Pe culmile din imprejurimile Cislaului nu exista altceva decat frumusete pe care nu o poti descrie in cuvinte.La cerere, poti petrece timpul liber colindand imprejurimile pitoresti, insotit de ghidul turistic montan din cadrul Primariei Cislau, judetul Buzau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.